Zwangerschapsreflexologie

Zwanger zijn is bijzonder. Een uniek nieuw leven groeit in jouw buik. Je wilt van deze bijzondere tijd zoveel veel mogelijk genieten. Reflexologie helpt je daarbij. Reflexzonetherapie is een preventieve en helende massagevorm.

Tijdens de zwangerschap moet je lichaam hard werken en vinden er vele veranderingen plaats. Zwangerschapsreflexologie is erop gericht om je gezondheid in deze belangrijke periode te optimaliseren. Lichamelijk en geestelijk. Het is een goede voorbereiding op je bevalling. Ook maak je tijdens de behandelingen intensief contact met je ongeboren baby.

De reflexologie kan verlichting geven bij klachten en problemen tijdens de zwangerschap. Je moet daarbij bijvoorbeeld denken aan misselijkheid, maagzuur, rugpijn, pijn in het bekken, vermoeidheid, stemmingswisselingen, blaasontsteking, obstipatie, slapeloosheid, oedeem (milde) hoge broeddruk en beginnende zwangerschapsdiabetes.

Reflexologie kan eveneens worden ingezet bij het draaien van een stuit- of dwarsligging en om de bevalling op te wekken wanneer je uitgerekend bent.

Reacties zijn gesloten.